Вентили за нафта

Филтер за нафта N3 Giacomini

Филтерот за нафта служи за собирање на нечистотијата од резервоарот. Големини : 3/8'' Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Вентили за нафта

Неповратен вентил за нафта N10 Giacomini

Неповратен вентил за нафта Големини : 3/8'' и 1/2'' Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Вентили за нафта

АТ Вентил N15 Giacomini

АТ Вентилот се монтира со цел да се задржи атмосферскиот притисок во резервоарот и да се спречи влезот на лисја, инсекти и други нечистотии во резервоарот. Големини : 1''1/4 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Вентили за нафта

Капа за резервоар N14 Giacomini

Капа за резервоар Големини : 2'' x 2''1/2 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...