АТ Вентил N15 Giacomini

АТ Вентилот се монтира со цел да се задржи атмосферскиот притисок во резервоарот и да се спречи влезот на лисја, инсекти и други нечистотии во резервоарот.

Големини : 1''1/4

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD290.00

Loading Updating cart...