Филтер за нафта N3 Giacomini

Филтерот за нафта служи за собирање на нечистотијата од резервоарот.

Големини : 3/8''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD660.00

Loading Updating cart...