Неповратен вентил за нафта N10 Giacomini

Неповратен вентил за нафта

Големини : 3/8'' и 1/2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD340.00

Loading Updating cart...