Топчест вентил за гас ек м-м со цел проток R782L Giacomini

Топчест вентил за гас ек м-м со цел проток

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...