Топчест вентил за гас ек ж-м со цел проток R781L Giacomini

Топчест вентил за гас ек ж-м со цел проток

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD464.00

Loading Updating cart...