Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos PICO

Високоефикасна циркулациона пумпа Wilo Stratos PICO со воден ротор со навртување, ЕС - мотор заштитен од струја на блокирање и интегрирана електронска регулација на моќност.

Големини : 1'' и 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Stratos-PICO 25/1-4 ; Stratos-PICO 25/1-5 ; Stratos-PICO 30/1-4 ; Stratos-PICO 30/1-5 ; Технички карактеристики : Номинлен притисок : 10 bar ; Напојување : 1~230V/ 50Hz ; Приклучна должина : 180 mm ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD10,500.00

Loading Updating cart...