Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos

Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos

Големини : 1'' ; 1''1/4 и на фланша

Производ на Wilo - Германија

Stratos 25/1-4 ; Stratos 25/1-6 ; Stratos 25/1-8 ; Stratos 25/1-10 ; Stratos 30/1-4 ; Stratos 30/1-6 ; Stratos 30/1-8 ; Stratos 30/1-10 ; Stratos 30/1-12 ; Stratos 32/1-10 ; Stratos 32/1-12 ; Stratos 40/1-4 ; Stratos 40/1-8 ; Stratos 40/1-10 ; Stratos 40/1-12 ; Stratos 50/1-8 ; Stratos 50/1-9 ; Stratos 50/1-10 ; Stratos 50/1-12 ; Stratos 65/1-9 ; Stratos 65/1-12 ; Stratos 80/1-12 ; Stratos 80/1-12 ; Stratos 100/1-12 ; Stratos 100/1-12 Технички каркатеристики : Номинлен притисок за 1'' и 1''1/4 : 10 bar ; Номинлен притисок за на фланша : 6 и 10 bar ; Напојување : 1~230V/ 50Hz ; Приклучна должина за 1'' и 1''1/4 : 180 mm ; Приклучна должина за на фланша : 220 mm ; 240 mm ; 250 mm ; 280 mm ; 340 mm ; 360 mm ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD26,900.00

Loading Updating cart...