Електронски регулатор Wilo HiControl 1

Електронски регулатор со заштита од работа на суво и неповратен вентил. Линиска ( in-line) конструкција со влез и излез на вертикална оска. Прилагодена за директно поврзување на приклучната кутија на моторот на пумпата и ѕидно поставување со помош на држач.

Производ на Wilo - Германија

Additional Details

Цена: MKD3,830.00

Loading Updating cart...