GIACOFLEX PEX црево со плава заштита за санитарна вода R993 Giacomini

GIACOFLEX PEX црево со плава заштита за санитарна вода

Големини : 16x2,2 ; 20x2,8

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...