Мал систем за фекална вода Wilo HiDrainLift

Компактен пумпен систем за отпадна вода од домаќинства, погодна за поврзување на туш и/или мијалник (со исклучок на тоалети), кога водата неможе по слободен пад да се одведе директно во канализација. Максимална висина на исфрлање 4,5,7 м .

Максимално хоризонтално растојание до канализација - соодветно : 40 , 50 , 70 m.

Големини : DN 32

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : 9,6 Q [m³/h] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD16,280.00

Loading Updating cart...