Мал систем за отпадни води Wilo HiSewlift

Мал систем за отпадни води од домаќинствата со механизам за сецкање. Погоден за поврзување на тоалет, туш, чешма, биде, кои неможат директно да се приклучат на канализациската мрежа поради пониската положба. Модерен ергономичен дизајн, лесна за инсталација со директна врска за тоалетот. Максимално вертикално/хоризонтално растојание до канализација 5 м/90 м

Големини : DN 32

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : 4 Q [m³/h] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD19,810.00

Loading Updating cart...