Мембрански садови со заменлива мембрана

Мембрански сад за притисок за примена во системи за вода за пиење, водоснабдување и за зголемување на притисок. Служи за намалување на ударите од притисок и за намалувања на бројот на вклучувања на пумпите. Максимален работен притисок од 10 bar. Дозволена температура на медиум од +70 °C .

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD1,660.00

Loading Updating cart...