Месинган редуцир R593 Giacomini

Месинганиот редуцир служи за намалување или промена на дијаметарот на цевката од поголем кон помал, или обратно. Се произведува со внатрешен и надворешен навој.

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 3/4'' x 3/8'' ; 3/4'' x 1/2'' ; 1'' x 3/8'' ; 1'' x 1/2'' ; 1''1/4 x 1/2'' ; 1''1/4 x 3/4'' ; 1''1/4 x 1''

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD70.00

Loading Updating cart...