Месингана дупла нипла R189 Giacomini

Месинганата дупла нипла со надворешен навој служи како спој помеѓу цевката и фитингот со внатрешен навој.

Големини : 3/8'' ; 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD50.00

Loading Updating cart...