Месингана штопна R592 Giacomini

Месинганата штопна се користи за затварање на системот или на одредени вентили.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD65.00

Loading Updating cart...