Ниво електрода без кабел

Потопна ниво електрода без кабел за заштита од недостаток на вода за индиректно приклучување преку соодветно реле или директно преку табла Wilo-ESK 1. Електродата мора да се опреми со соодветен потопен кабел.

Additional Details

Цена: MKD680.00

Loading Updating cart...