Нормалновсисни пумпи за куќно водоснабдување Wilo MultiPress MP

Нормално-всисна пумпа за домашно водоснабдување и на воднување. Безшумна при работа.

Големини : 1" / 1"

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за MP 305 - 5 Q [m³/h] ; за MP 605 - 8 Q [m³/h] ; Номинален притисок : 10 PN [bar] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD15,870.00

Loading Updating cart...