Поцинкуван редуцир

Поцинкуваниот редуцир служи за намалување или промена на дијаметарот на цевката од поголем кон помал, или обратно. Се произведува со внатрешен и надворешен навој.

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD20.00

Loading Updating cart...