Поцинкуван тештик

Поцинкуваниот тештик се употребува кога е потребно да се раздели цевката на повеке делови. Тештикот е со внатрешен навој на сите страни.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2'' ; 2''1/2 ; 3'' ; 4''

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD42.00

Loading Updating cart...