Потопен кабел

Потопен кабел за продолжување на кабли од потопни пумпи 4 x 1,5 mm². Се испорачува во должини од 20, 30 и 50 m.

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...