Потопна дренажна пумпа Wilo Drain TMR 32

Потопна дренажна пумпа, специјално дизајнирана за примена на места со ниско ниво на отпадна вода. Специфичната цедaлка
овозможува оптимално одведување на отпадната вода од поплавените места - ниво на вода од 2 mm. Пумпата има вграден прекинувач со пловка и е едноставна за инсталација.

Големини : 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD6,690.00

Loading Updating cart...