Потопна дренажна пумпа со турбулатор Wilo Drain TMW

Потопна дренажна пумпа со турборегулатор за одводнување на простории. Погодна за транспорт на чиста или малку нечиста вода од поплавени простории, шахти и јами. Пумпата е со вграден прекинувач со пловка, лесна за поставување и со голема сигурност при експлоатацијата.

Големини : 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за TMW 32/8 - 10 Q [m³/h] ; за TMW 32/11 - 16 Q [m³/h] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD6,820.00

Loading Updating cart...