Потопна дренажна пумпа Wilo Drain TC 40

Потопна пумпа за отпадна и дренажна вода со содржина на честички со макс. дијаметар до 35 mm. Наменета е за одводнување на куќни отпадни води, градежни ископи, индустриски води, за прочистување на отпадни води и за земјоделски потреби.

Големини : 1''1/2

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за TC 40/8 - 15 Q [m³/h] ; за TC 40/10 - 18 Q [m³/h] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD13,130.00

Loading Updating cart...