Потопна дренажна пумпа Wilo Drain TS 40

Потопна, дренажна пумпа за одводнување на отпадни води, со содржина на цврсти честички со макс. дијаметар 10 mm. Се користи за одводнување на куќни отпадни води, градежни ископи, индустриски води.

Големини : 1''1/2

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за TS 40/10A - 14 Q [m³/h] ; за TS 40/14A - 18 Q [m³/h] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD18,520.00

Loading Updating cart...