Потопна дренажна пумпа Wilo Drain TS 32

Пумпа за одводнување на помошни простории , за транспорт на чиста или малку загадена вода од резервоари, шахти, ископни јами за пумпање на вода кај мали водни забавни објекти. Пумпата е со куќиште од нерѓосувачки челик, со вграден кабел од 10 метрри и фабрички поврзан прекинувач со пловка.

Големини : 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за TS 32/9A - 11 Q [m³/h] ; за TS 32/12A - 13 Q [m³/h] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD14,840.00

Loading Updating cart...