Потопни пумпи за куќно водоснабдување Wilo TWU 3″

3''-цолна потопна пумпа, со вграден неповратен вентил и фрекфентен конвертер. Погодна за транспорт на вода со макс. содржина на песок од 50g/m³, од бушотини или резервоари. Фрекфентниот регулатор обезбедува константен притисок со автоматска регулација на брзината. Пумпата може да се користи само потопена со регулатор вграден на вертикалната линија. При вертикална или хоризонтална инсталација во бунари (>149 mm) или резервоари, неопходен е ладилен плашт.

Големини : 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...