Потопни пумпи за куќно водоснабдување Wilo TWI 5”

5-цолна потопна пумпа, наменета за пумпање на вода од бунари со мин.дијаметар 177 mm, извори, цистерни, и резервоари. Се користи за куќно водоснабдување и наводнување со вода без долговлакнести или абразивни честици. Пумпата е од нерѓосувачки челик, отпорна на корозија, со вградена неповратна клапна и самоладечки монофазен мотор, комплет со стартер.

Големини : 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за TWI 5-306 - 5,8 Q [m³/h] ; за TWI 5-904 - 16 Q [m³/h] ; Номинален притисок : 10 PN [bar] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD21,130.00

Loading Updating cart...