Пумпи за куќно водоснабдување Wilo Jet WJ

Самовсисна пумпа за домашно водоснабдување од бунари и резервоари, испумпување,препумпување, наводнување и како хаварски пумпа при поплави. Лесно преносна, погодна за хоби и градинарство.

Големини : 1" / 1"

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за 202 EM - 4,5 Q [m³/h] ; за 203 и 204 EM - 5 Q [m³/h] ; Номинален притисок : 6 PN [bar] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD8,130.00

Loading Updating cart...