Самовсисен систем за куќно водоснабдување Wilo Jet HWJ

Самовсисен пумпен систем, составен од WJ пумпа и мембрански сад од 25 литри. Се користи за стационарен транспорт на вода со всисување од бунар или од резервоар за домашно водоснабдување. Пумпата е отпорна на корозија, а мембранскиот сад за притисок ги спречува честите вклучувања на моторот. Системот е целосно опремен за брза и едноставна монтажа.

Големини : 1" / 1"

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : 4,5 Q [m³/h] ; Номинален притисок : 6 PN [bar] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD12,060.00

Loading Updating cart...