Самовсисни пумпи за куќно водоснабдување Wilo MultiCargo MC

Самовсисна пумпа за домашно водоснабдување од бунари и резервоари, испумпување,препумпување, наводнување. Безшумна при работа.

Големини : 1" / 1"

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за MC 305 - 5 Q [m³/h] ; за MC 605 - 8 Q [m³/h] ; Номинален притисок : 8 PN [bar] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD16,420.00

Loading Updating cart...