Спојка холендар R18 Giacomini

Спојка холендар

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ;

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD140.00

Loading Updating cart...