Табла за управување и заштита Wilo ESK 1

Табла за управување и заштита на една пумпа со номинална струја од 1-12 А.

Производ на Wilo - Германија

Функции: Контрола на нивото на водата ; Контрола на притисокот ; Фино поставување на максималната струја ; Рачен / Автоматски режим на работа ; Светлосна LED индикација ; Копче за рестарт ;

Additional Details

Цена: MKD16,310.00

Loading Updating cart...