Топчест вентил со холендар R859 Giacomini

Топчест вентил со холендар се вградува во системите за централно греење, во енергетските системи, градежништвото односно на сите места каде што е потребна раздвоива врска со холендар. Се користи за сите неагресивни флуиди, како што се вода, масло, воздух, пареа, нафта, масло за подмачкување.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 185°C Максимален работен притисок : 4,2 MPa (42 bar), од 1/2” до 3/4” ; 3,5 MPa (35 bar), од 1” до 1”1/4

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD285.00

Loading Updating cart...