Топчести вентили од Giacomini

Дали ви се случило да купите вентили и по многу кратко време истиот да не работи?

Интересно е дека во развиени земји постојат стандарди кои ваквите вентили мора да ги исполнат (тоа е покажано и во презентацијата за САД и Европа).

Во секој случај, во овој пост е дадена една презентација за топчести вентили од Giacomini во кој се презентирани основните карактеристики на истите, начинот на испитување уште во процесот на производство како и споредба на факти од лабораториското испитување за рок на траење на ваквите топчести вентили.

Giacomini вентили
Повеќе презентации од Термо Систем

 

Остави коментар

*