Проектирање и консалтинг

Располагаме со техничка подршка од наши лиценцирани партнери со стручен и искусен кадар, кој ќе изработи идејно решение на Ваше барање и ќе ја одберат опремата која одговара најмногу за вашиот случај.

Вашите барања можете да ни ги испратите на следнава адреса info@termosistem.com.mk