[Видео] Покана за Технома 2011

Ова е едено кратко видео во кое директорот и основачот на Термо Систем ве поканува на Технома 2011 како и кратка презентација од вчерашното изложување на програмите на Giacomini, Wilo, Bosch и Radiatori 2000.

Остави коментар

*