Презентација: Вентили од програмата на Giacomini

Во оваа видео презентација ви ги претставуваме вентилите од програмата на Giacomini, кои се употребуваат за различни намени, ги има во повеќе димензии и модели и нивната широка потрошувачка, говори за нивниот одличен квалитет.

Се надеваме дека овие вентили ќе бидат вашиот избор и дел од елементите кои ги користите во вашата работа.

Остави коментар

*