Клуч за воздух R74 Giacomini

Клучот за воздух е алатка за полесно испуштање на воздух од радијаторите.

Се користи за механичка славина од 1/2 ''

Производ на GIACOMINI – Италија

Additional Details

Цена: MKD20.00

Loading Updating cart...