Компанија

Термо Систем со својата бизнис стратегија и соработката со светски познатите фирми GIACOMINI и RADIATORI 2000 од Италија, JUNKERS, BOSCH и WILO од Германија, BORPAN од Турција стана една од водечките фирми во Македонија и се здоби со признанија за својата работа и квалитет.

Повеќе детали за компанијата можете да прочитате на следниве линкови: