Daikin Ururu Sarara- Идеално решение за чист воздух во вашиот дом

Прочистувачите на воздух се дизајнирани да се грижат за вас и да обезбедат чист воздух и здрава средина во вашите домови. Нивната задача е ефикасно да ги отстранат и уништат хемиските загадувачи и алергиите кои можат да го загрозат вашето здравје.Овие денови кога  загадувањето со ПM10 честици во Повеќе...

Фотоволтаични системи- Системи за производство на електрична енергија

Во последните неколку децении сме сведоци на значително зголемената загаденост на воздухот. Најголемиот причинител за тоа е секако човекот со сите свои постапки кои дополнитело придонесуваат за овие штетни појави. Секојдневно читаме за различни видови на еко-системи, се со цел да започнеме да Повеќе...

Запознајте се со предностите на eTronic 7000 – електричен котел од Bosch

Сигурно веќе размислувате за начинот на греење и се подготвувате за претстојната грејна сезона, барајќи идеално решение за вашиот дом или деловен простор. Со цел да ви помогнеме во изборот, ние оваа есен создавајќи акција го стеснивме кругот на најбараните производи на Bosch и решивме да ви кажеме Повеќе...

Термо систем клуб – за посветените професионалци

Како да го направите вашиот бизнис уште попрофесионален? Зачленете се во Термо Систем клубот! Отворени сме за соработка со мајстори и професионалци од областа на инсталирање системи за греење, соларни системи, водовод и климатизација, а поволностите што ќе ги добиете со нас се многу. Нудиме Повеќе...

НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ ОВАА ЕДИНСТВЕНА МОЖНОСТ!!!

Повеќе...

КУПУВАЈТЕ НА РАТИ!!! Бидете уште поблиску до вашиот посакуван производ

Термо Систем во соработка со Капитал Банка АД Скопје подготви одлична понуда за вас, КУПУВАЊЕ НА РАТИ на сите производи за климатизација, соларна опрема, греење и водовод. Оваа единствена можност може да ја искористите со аплицирање за наменски потрошувачки кредит до 24 РАТИ, а сите потребни Повеќе...

Презентација на ROTHENBERGER Контролна пумпа за тестирање на работен притисок

Во овој пост ви претставуваме еден навистина одличен и доста употребуван Германски производ од програмата на Rothenberger - Контролна пумпа за тестирање на притисок на инсталација за греење до 60 бари . Главни карактеристики: * Високи стандарди за тестирање на работниот притисок * Индикатор кој Повеќе...

Запознајте го одблиску вентилот за редукција на притисок, R153P Giacomini

Вентилот за редукција на притисок е автоматски вентил, кој го редуцира и стабилизира притисокот на флуидот во дистрибуцијата на вода, согласно потребите во системот. Своја примена пронаоѓа во компресирани воздушни системи, санитарни инсталации, итн, речиси секаде каде што е потребно намалување на Повеќе...

Giacomini R157A: Решение при појава на кондезација во Вашиот систем за греење

Ви го преставуваме најновиот термо вентил од програмата на Giacomini,  модел: R157A. Станува збор за анти -кондезирачки вентил кој ја контролира температурата на топлата вода во системот. Примарната функција на овој вентил е превенција од кондензација во системите за греење на дрва, пелет итн. Повеќе...