Вработувања

Ние сме секогаш отворени за соработка со млади, стручни и амбициозни луѓе со цел – остварување на заедничките интереси.

Основните подрачја во кои работиме се увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација

Доколку она што претставува Ваша понуда, нуди квалитет и визија за остварување на заедничката цел, штета би било да не пратите кратка биографија со Вашите податоци.

Можете да бидете спокојни за нивната доверливост и приватност.

Ако одговорот не го добиете веднаш, не се разочарувајте.

Вашата пријава ќе биде зачувана во нашата архива и ќе ве повикаме веднаш штом се укаже потреба за работните способности што ги поседувате.

Доколку сте заинтересирани , Ве молиме во најкраток рок да одговорите на оваа порака со доставување на Ваше CV (кратка биографија со слика) на адреса:

info@termosistem.com.mk

Кандидатите кои ќе бидат одбрани за информативен разговор ќе бидат известени заради понатамошен контакт. За сите дополнителни информации во врска со работните места можете да се обратите на истата.