За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација.

Денес ТЕРМО СИСТЕМ со својата бизнис стратегија и соработката со светски познатите фирми GIACOMINI и RADIATORI 2000 од Италија, JUNKERS, BOSCH и WILO од Германија, BORPAN од Турција, SAN SYSTEM од Бугарија, стана една од водечките фирми во Македонија и се здоби со признанија за својата работа и квалитет.

Нашата визија е зголемен број на задоволни коминтенти, интегрирање на опрема со најнова технологија како и работење по највисоки стандарди за квалитет, како би ја задржале и зголемиле довербата на нашите клиенти.

Работно време:

  • Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00
  • Сабота: 09:00 – 14:00

Нашето мото е : КВАЛИТЕТОТ Е НАЈЕВТИН.

ТЕРМО СИСТЕМ дооел

Адреса : ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје

Тел : + 389 2 3079 802

+ 389 2 3090 785

Факс : + 389 2 3090 775

e-mail : info@termosistem.com.mk

ЕДБ : 4030003470947

Жиро сметка: 200000827858908

Депонент : Стопанска Банка