Град Скопје со субвенции за греење на пелети

Со оглед на тоа што една од главните причини за загадување на воздухот во градот Скопје е затоплување на домовите со дрвја, остатоци од мебел и други несоодветни горива со оваа мерка сакаме да стимулираме при затоплувањето граѓаните на град Скопје да користат пелети, изјави на вчерашната прес Повеќе...

Неодолива новогодишна акција на Daikin inverter климите, заштеда до 5.500 денари

Станува збор за акција во која освен намалување на редовната цена, добивате и гратис монтажа на купениот производ, заштедувајќи до 5.500 денари. Клима уредите од програмата на Daikin се одлично решение за секаков вид на простор, тие на едноставен начин ни дозволуваат да го решиме прашањето со Повеќе...

Акција гусан котел Bosch

Повеќе...

На барање на купувачите,промотивната акција за Daikin inverter климите е повторно активна

ИМАЈТЕ ТОПОЛ ДОМ ВО ПРЕТСТОЈНИТЕ ЗИМСКИ ДЕНОВИ, ЗАГАРАНТИРАНА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА И ПОНИСКИ СМЕТКИ. ОДБЕРЕТЕ ЈАПОНСКИ БРЕНД СО ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ И ВИСОК СТАНДАРД ЗА КВАЛИТЕТ. Сеуште не сте решиле како ќе се греете оваа зима? Решивте да ставите крај на екстремно ладните зимски утра и Повеќе...

Промотивна октомвриска акција на DAIKIN INVERTER

ИМАЈТЕ ТОПОЛ ДОМ ВО ПРЕТСТОЈНИТЕ ЗИМСКИ ДЕНОВИ, ЗАГАРАНТИРАНА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА И ПОНИСКИ СМЕТКИ. ОДБЕРЕТЕ ЈАПОНСКИ БРЕНД СО ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ И ВИСОК СТАНДАРД ЗА КВАЛИТЕТ. Сеуште не сте решиле како ќе се греете оваа зима? Решивте да ставите крај на екстремно ладните зимски утра и Повеќе...

Познат е датумот за извлекување на добитниците на субвенциите за сончеви колектори

Ве известуваме дека на 7 Јуни ќе се одржи извлекувањето на добитниците од акцијата за надоместување на дел од трошоците за купување и вградување на сончеви колектори во домаќинствата. Право на учество имаат остварено сите оние кои поднеле барање во соодветниот рок за купување и поставување на Повеќе...

Зошто циркулационата група и дигиталниот соларен конторолер се битни елементи во соларниот сет

Циркулационата група го претставува срцето на соларниот систем. Секој можен дел од неа е произведен да гарантира највисока сигурност, а неговите компактни димензии придонесуваат за лесно монтирање и лесно одржување. За да се обезбеди квалитетна работа и безбедноста на соларниот систем, циркулациона Повеќе...

Уште 15 дена за да го направите вистинскиот избор

Пролетта е вистинскиот период за поставување на соларни системи, а можеби денес е денот да го направите Вашиот вистински избор. Со поставување на соларен систем во Вашиот дом заштедувате електрична енергија, ја зачувувате вашата животна средина и инвестирате во вашата иднина. Акцијата за солар трае Повеќе...

Високо ефикасен котел на цврсто гориво Burnit

Полека но сигурно, летните горештини остануваат позади нас, а есенските денови ќе започнат да доаѓаат. Додека во летниот период се обидувавме со сите можни начини нашиот животен простор да го оладиме и да го направиме попријатно место за живеење, сега ќе започнеме да размислуваме како ќе го Повеќе...