Бакарни цевки

Бакарните цевки се користат во системите за водоснабдување, системите за греење и ладење, противпожарните системи и др.

Големини : Ф15 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28 ; Ф35

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD133.00

Loading Updating cart...