Цевки

Полиетиленско црево со антиоксигенска бариера R978 Giacomini

Полиетиленско црево со антиоксигенска бариера Големини : 16x2 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Цевки

Полиетиленско црево GIACOTHERM со антиоксигенска бариера R996T Giacomini PE-X

Полиетиленско црево GIACOTHERM со антиоксигенска бариера Големини : 16x2 ; 17x2 ; 18x2 ; 20x2 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Цевки

GIACOFLEX PEX црево со плава заштита за санитарна вода R993 Giacomini

GIACOFLEX PEX црево со плава заштита за санитарна вода Големини : 16x2,2 ; 20x2,8 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Цевки

GIACOFLEX PEX црево со црвена заштита за санитарна вода R994 Giacomini

GIACOFLEX PEX црево со црвена заштита за санитарна вода Големини : 16x2,2 ; 20x2,8 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Цевки

Алумпласт R999 Giacomini PE-X/AL/PE-X

Алумпласт Големини : 16x2 ; 18x2 ; 20x2 ; 26x3 ; 32x3 ; 40x3,5 ; 450x4 ; 63x4,5 ; Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Цевки

Алумпласт во изолација R999I Giacomini

Алумпласт во изолација Големни : 16 x 2  (6mm) ; 18 x 2 (6mm) ; 20 x 2 (10mm) ; 26 3 (10mm) ; 32 x 3 (10mm) Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Цевки

Ребрасто црево

Ребрасто црево се користи за заштита на алумпластот од разни оштетувања. Повеќе...

Цевки

Бакарни цевки

Бакарните цевки се користат во системите за водоснабдување, системите за греење и ладење, противпожарните системи и др. Големини : Ф15 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28 ; Ф35 Повеќе...

Цевки

Црни цевки

Црните цевки се користат за изработка на полесни челични конструкции, за огради, во градежништво и др Големини : Повеќе...