Циркулациони пумпи

Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos

Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos Големини : 1'' ; 1''1/4 и на фланша Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Циркулациони пумпи

Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos PICO

Високоефикасна циркулациона пумпа Wilo Stratos PICO со воден ротор со навртување, ЕС - мотор заштитен од струја на блокирање и интегрирана електронска регулација на моќност. Големини : 1'' и 1''1/4 Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Циркулациони пумпи

Холендри за Вило пумпи

Холендри за вило пумпи Големини : 1'' и 1''1/4 Повеќе...

Циркулациони пумпи

Автоматски циркулациони пумпи Wilo Yonos Pico

Автоматски циркулациони пумпи Wilo Yonos Pico Големини : 1/2'' ; 1'' и 1''1/4 Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Циркулациони пумпи

Стандардни 2 брзински пумпи Wilo Star RSB

Стандардни 2 брзински пумпи со воден ротор со навојна врска. Се употребуваат во сите системи за топловодно греење, системи за ладна вода и климатизација. Големини : 1'' и 1''1/4 Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Циркулациони пумпи

Стандардни 3 брзински пумпи Wilo Star RS

Стандардни 3 брзински пумпи со воден ротор со навојна врска. Се употребуваат во сите системи за топловодно греење, системи за ладна вода и климатизација. Големини : 1'' и 1''1/4 Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Циркулациони пумпи

Стандардни циркулациони пумпи Wilo TOP-S Трофазни

Стандардни циркулациони пумпи Wilo TOP-S трофазни со воден ротор со навојна или прирабничка врска. Се употребуваат во сите системи за топловодно греење и ладење. Големини : 1'' ; 1''1/4 и на фланша Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Циркулациони пумпи

Циркулациона пумпа на навој IMP модел GHN

Циркулациона пумпа на навој IMP - модел GHN холендарите се влезени во цената Големини : 1'' и 1''1/4 Производ на IMP - Словенија Повеќе...

Циркулациони пумпи

Циркулациона пумпа со прирабница IMP модел GHN

Циркулациона пумпа со прирабници IMP - модел GHN Големини : со прирабници Производ на IMP - Словенија Повеќе...