Автоматско лонче за воздух R88I Giacomini

Автоматско лонче за воздух служи за испуштање на воздухот од системот. Во случај да не се монтира се јавува бучава во системот, проблем со циркулација на водата во системот, појава на воздух, појава на корозија и смалување на работниот век на инсталацијата. Може да се користи во системите за санитарна вода, системи за ладење.

Големини : 3/8'' и 1/2''

Производ на GIACOMINI - Италија

 

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 120 °C Максимален рабoтен притисок : 7bar Притисок на испитување : 14bar

Additional Details

Цена: MKD260.00

Loading Updating cart...