Цевен регистар за купатило Enrad

Цевен регистар  Enrad

Димензии : 400 x 700 ; 400 x 800 ; 400 x 1000 ; 400 x 1100 ; 400 x 1200 ; 400 x 1400 ; 400 x 1600 ; 400 x 1800 ;

500 x 700 ; 500 x 800 ; 500 x 1000 ; 500 x 1100 ; 500 x 1200 ; 500 x 1400 ; 500 x 1600 ; 500 x 1800 ;

600 x 700 ; 600 x 800 ; 600 x 1000 ; 600 x 1100 ; 600 x 1200 ; 600 x 1400 ; 600 x 1600 ; 600 x 1800 ;

Напомена : Секој цевен регистар содржи комплет прибор за монтажа,

( држачи, штопна и славиница за воздух )

Технички карактеристики : работен притисок до 8 bar, притисок на испитување 10 bar,

Максималната работна температура е 95 C.

Производ на ENRAD - Косово (Поранешна фабрика ЈУГОТЕРМ)

 

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD1,740.00

Loading Updating cart...