Електричен котел Алес моноблок

Електричен котел Алес моноблок со GIACOMINI елементи. Како кај обичните котли така и овие имаат тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат кои ги вклучува и исклучува степенасто греачите во зависност од постигната температура. Со тоа се постигнува намалување на потрошувачката на електричната енергија и оптеретување на електричните инсталации.

Димензии : В700 x Д210 x Ш670mm

Големини : 9 kW ; 12 kW ; 18 kW ; 24 kW ; 30 kW ; 36 kW ;

Производ од Македонија

1

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD23,500.00

Loading Updating cart...